Zsalúzia- Székesfehérvár - MINŐSÉGIABLAK Székesfehérvár - motoros zsalúzia, redőny, árnyékolás, műanyag ajtó, műanyag ablak, nyílászáró

Zsalúzia - Minőségiablak

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Zsalúzia

TERMÉKEINK > Árnyékolástechnika
 A zsalúziák a reluxák kültéri változatai. Mozgatásuk az épület belsejéből történik.
A lamellák felhúzására és forgatására hajtókaros vagy motoros megoldást kínálunk. Alkatrészei az időjárási viszontagságoknak ellenállnak.
ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK
A napsugarak a nagy üvegfelületeken keresztül rendkívül gyorsan felmelegítik a belső tereket. Belső árnyékolókkal hatékonyan nem védekezhetünk a napsugarak melegítő hatása ellen, a megoldást a külső árnyékolók jelenthetik. A külső árnyékolók hatékonyan visszaverik a napsugarakat, illetve az árnyékoló mögötti légáramlat hűti az üvegfelületet.
A peremezett lamella merevségét a szélek alakos peremezésével, felületének alakra profilozásával fokozzuk. A peremezésnek köszönhetően a lamellák szélállósága megnő, így akár nagyobb szélességű árnyékolók készítésére is alkalmasak. A motoros zsalúziák szél, fény, esőérzékelőkkel vezérelhetők. Nagyobb épületek esetén épületvezérlési rendszerrel a fűtési és hűtési költségek jelentősen csökkenthetők. A peremezett lamellák kialakítása az alak függvényében lehet „C”, „S”, vagy „Z”.

Színek:
A lamellák felületei lakozottak, VSR színsor alapján választhatóak. A VSR színsor megfelelői beazonosíthatóak a RAL színmintában. Egyedi RAL szín igénylése esetén, a lamellák átszinterezhetőek, de ebben az esetben kérje szakembereink véleményét!

Rendelhető extra felszerelések:
  • rádió vezérlés
  • szélérzékelő
  • napfény érzékelő
  • intelligens épületvezérlés

utolsó frissités: 2017. 10. 17.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz