Redőnymotor - Székesfehérvár - MINŐSÉGIABLAK Székesfehérvár - redőny vezérlés, távirányítós redőny, árnyékolás, műanyag ajtó, műanyag ablak, nyílászáró

Redőnymozgató motorok - Minőségiablak

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Redőnymozgató motorok

TERMÉKEINK > Árnyékolástechnika
A SMART-HOME redőnymozgató család alkalmas új vagy már beépített redőnyök motorizálására.
Kérjen ajánlatot most kollégáinktól!

Termékeink rendelkeznek az összes európai minősítési tanúsítvánnyal, TUV, ISO, VDE.

Vállalatunk 5 év teljeskörű gyártói garanciát vállal minden típusú SMART-HOME -motorra és 1 év garanciát a SMART-HOME árnyékolástechnikai vezérlésekre.

A garanciát számla ellenében tudjuk biztosítani. 
                                                            Redőny,- roletta,- zsalúzia mozgató motorok
SMART35S - 10 Nm-es univerzális csőmotor, mely mechanikus végálláskapcsolóval rendelkezik, robosztus felépítése hosszútávon garantálja redőnyök, roletták megbízható meghajtását. Maximálisan mozgatható redőnypalást, 40-es tengely esetén 5,5 m2 felület.Mechanikus motor végállás beállítás útmutató (.pdf)
SMART35K - 10 Nm-es univerzális csőmotor, mely mechanikus végálláskapcsolóval rendelkezik, robosztus felépítése hosszútávon garantálja redőnyök, roletták megbízható meghajtását. Keskeny redőnyhöz ajánlott, minimális redőnyszekrény szélesség 50 cm.Mechanikus motor végállás beállítás útmutató (.pdf)
SMART35S - 13 Nm-es univerzális csőmotor, mely mechanikus végálláskapcsolóval rendelkezik, robosztus felépítése hosszútávon garantálja redőnyök, roletták megbízható meghajtását. Maximálisan mozgatható redőnypalást, 40-es tengely esetén 8 m2 felület.Mechanikus motor végállás beállítás útmutató (.pdf)
SMART35R - 10 Nm-es univerzális csőmotor, mely mechanikus végálláskapcsolóval, beépített rádióvevővel rendelkezik, robosztus felépítése hosszútávon garantálja redőnyök, roletták megbízható meghajtását. Maximálisan mozgatható redőnypalást, 40-es tengely esetén 5,5 m2 felület.

Rádiós motor beállítási útmutató (.pdf)


Mechanikus motor végállás beállítás útmutató (.pdf)
SMART35R - 13 Nm-es univerzális csőmotor, mely mechanikus végálláskapcsolóval, beépített rádióvevővel rendelkezik, robosztus felépítése hosszútávon garantálja redőnyök, roletták megbízható meghajtását. Maximálisan mozgatható redőnypalást, 40-es tengely esetén 8 m2 felület.
Rádiós motor beállítási útmutató (.pdf)


Mechanikus motor végállás beállítás útmutató (.pdf)
A SMART35RE10 egy 10 Nm-es (23 Kg-os redőnyméretig / 5.5 nm) beépített rádióvevős motor, mely elektronikus végállású. Végállásai szabadon programozhatóak a távirányító segítségével. A motorfej el van látva egy kismegszakító program gombbal, így bármikor programozható. Lefagyásvédelemmel és akadályérzékeléssel van ellátva a motor, így mindig kikapcsol, ha szükséges a védelem. A motort még egy szabadon választható köztes pozícióra is meg lehet tanítani. Ezt a típust csak merev feltolásgátlóval lehet szerelni, a funkciói így működnek, és ezek segítségével biztonságtechnikailag is sokkal megbízhatóbb szerkezetet kapunk...a redőny feltolhatatlan lesz kívülről.SMART35RE10 távirányító felhangolása (.pdf)
SMART35RE10 végállás beállítás(.pdf)
                                                  Vezérlések / Távadók / Távirányítók

A DC866 egy beltéri fali, zsalu kapcsoló. 1 kapcsoló 1 motorhoz köthető. Vékony, elegáns kivitel.
DC 225 Kültéri vízmentes fali kapcsoló 1 motor mozgatásához.


DC318 egy univerzális fali rádióvevő, mely segítségével a redőnyök, roletták, zsaluziák és napellenzők rádiós vezérlésűre alakíthatóak át és a fali kapcsolós vezérlés is megmarad.


DC73 egy univerzális tokba építhető rádióvevő, mely segítségével a redőnyök, roletták, zsaluziák és napellenzők rádiós vezérlésűre alakíthatóak át. 50 Nm alatti motorokhoz ajánljuk. Vízmentes kivitel.DC73A egy univerzális tokba építhető rádióvevő, mely segítségével a redőnyök, roletták, zsaluziák és napellenzők rádiós vezérlésűre alakíthatóak át. 50 Nm alatti motorokhoz ajánljuk. Vízmentes kivitel miután a bekötése a dobozon belül történik a kialakított gyorscsatlakozók segítségével.
DC74A egy univerzális tokba építhető rádióvevő, mely segítségével a redőnyök, roletták, zsaluziák és napellenzők rádiós vezérlésűre alakíthatóak át. 50 Nm feletti motorokhoz ajánljuk. Vízmentes kivitel, miután a bekötése a dobozon belül történik.

A DC114-et használhatja minden fajta árnyékoló mozgatásához. Kis méretének köszönhetően könnyen el lehet rejteni fali kapcsoló mögött is. Akkor ajánljuk ezt a készüléket, ha szeretné redőnyét kapcsolóval is működtetni (például kulcsos kapcsolóval egy bejárati ajtót), ugyanakkor szeretne távirányítókat is ráhangolni a rendszerre (mint a DC61 kulcstartós távirányítót, amit hordozhat magával).A DC 104 egy 1 csatornás kézi távirányító, fali tartóval ellátva. Kis méretének köszönhetően nagyon praktikusan használható. Kis piros LED jelzi a működést. Akár központi vezérlésként is tekinthetünk rá. Elemmel és tartó konzolokkal szállítjuk.
A DC169 egy 15 csatornás LCD-s kézi távirányító időprogrammal. Fali tartóval rendelkezik. Minden csatornának lehet állítani egy napi nyitási és zárási időt külön-külön. Szabadság program. Központi vezérlésként is használható. Kis mérete miatt nagyon praktikusan használható.

listaár: 13.970,-Ft,  az aktuális árrol /kedvezményről, érdeklődjön kollégáinknál
A DC 105 egy 5 csatornás kézi távirányító, fali tartóval ellátva. Kis méretének köszönhetően nagyon praktikusan használható. Kis piros LED-ek jelzik, hogy az 5 csatorna közül éppen melyiket használjuk. Akár központi vezérlésként is működik. Elemmel és tartó konzolokkal szállítjuk.DC305 egy univerzális 1 csatornás távirányító, mely redőnyök, roletták, zsaluziák és napellenzők vezérlésére alkalmas. Minden távirányító tartalmaz egy fali tartót. A vezérlés fekete és fehér színben érhető el.


DC306 egy univerzális 5 csatornás távirányító, mely redőnyök, roletták, zsaluziák és napellenzők vezérlésére alkalmas. Minden távirányító tartalmaz egy fali tartót. A vezérlés fekete és fehér színben érhető el.


DC313 egy univerzális 15 csatornás távirányító, mely redőnyök, roletták, zsaluziák és napellenzők vezérlésére alkalmas. Minden távirányító tartalmaz egy fali tartót. A vezérlés fekete és fehér színben érhető el.

A DC458 egy 1 csatornás kézi távirányító időprogrammal, fehér kivitelben. Új design. Központi vezérlésként is alkalmazható. Napi egy nyitási és zárási parancs. Fali tartó, szabadság program.


DC920
- 5 + 1 csatornás időprogramozható kézi távirányító.
- Mind az 5 csatorna külön időre programozható.
- Szabadon állítható reggeli nyitás és esti zárási program.
- Szabadság funkció (véletlenszerű működés).
- A csatornák külön-külön és együttesen is vezérelhetőek.
- A távirányítót elemmel és fali tartóval együtt szállítjuk.
- Fehér színben érhető el raktárkészletünkről.


A DC 1600 egy 1 csatornás kézi távirányító mágneses fali tartóval, mely LED-es visszajelzéssel van ellátva. Letisztult, elegáns forma, fém kerete teszi egyedivé ezt a prémium kategóriás vezérlést. Akár központ kapcsolóként is használhatjuk. Elemmel és tartó konzolokkal szállítjuk.


A DC 1602 egy 15 csatornás kézi távirányító mágneses fali tartóval. Letisztult, elegáns forma, fém kerete teszi egyedivé ezt a prémium kategóriás vezérlést. Akár központ kapcsolóként is használhatjuk külön vagy együtt irányítva mind a 15 motort. Nagy méretű LCD-kijelzőjén követhetjük árnyékolóink állapotát. Elemmel és tartó konzolokkal szállítjuk.

A DC 1650 egy fali 1 csatornás távirányító LED-es visszajelzéssel. Letisztult formavilág jellemzi ezt az üveglap borítású elegáns vezérlést. Akár központi kapcsolóként is használhatjuk. Elemmel és tartó konzolokkal szállítjuk.

A DC 1651 egy fali 2 csatornás távirányító LED-es visszajelzéssel. Letisztult formavilág jellemzi ezt az üveglap borítású elegáns vezérlést. Akár központi kapcsolóként is használhatjuk különválasztva két szintet. Elemmel és tartó konzolokkal szállítjuk.


A DC 61 egy univerzális 1 csatornás kulcstartó távirányító, mely redőnyök, roletták, zsaluziák és napellenzők vezérlésére alkalmas.


DC115B - 4 csatornás mini kulcstartós távirányító.


DC 116 fény- és szélérzékelő napellenzőhöz és zsaluziához. Rádiós rendszer bővíthető ezzel az érzékelővel, egy távirányítóval együtt. Állítható érzékenység.


DC 118 fény- és szélérzékelő napellenzőhöz és zsaluziához. Rádiós rendszer bővíthető ezzel az érzékelővel, egy távirányítóval együtt. Állítható érzékenység. Napelemes energiafelvételének köszönhetően nem igényel semmilyen vezetékezést, szabadon elhelyezhető bárhol az épület homlokzatán.

DC209 Relé
- 2 db motor együttes vezérléséhez.
- Kapcsolós, mechanikus végállású motorokat ennek segítségével vezérelhetünk egy kapcsolóval.


A DC425 egy rádió jel erősítő-továbbító készülék. Egyszerűen csak be kell dugni a konnektorba, összehangolni egy gombnyomással a távirányítóval és onnantól kezdve, megduplázza a jel adás távolságát. Olyan helyekre ajánljuk, ahol sok motor van, vagy nagy a távolság a távirányító és a redőnyök között.


utolsó frissités: 2017. 10. 17.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz