PLISZÉ - Rovarháló - Szúnyogháló - Székesfehérvár - MINŐSÉGIABLAK Székesfehérvár - redőny, árnyékolás, műanyag ajtó, műanyag ablak, nyílászáró

Pliszé háló - Minőségiablak

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Pliszé háló

TERMÉKEINK > Árnyékolástechnika
A pliszéháló maga a már jól megszokott UV stabil üvegszálas antracit szürke anyag, mely harmonikaszerűen záródik össze ha nem használjuk.
E szúnyogháló óriási előnye, hogy a meghibásodás esélye igen csekély, hiszen nem tartalmaz olyan forgó, mechanikus elemeket, amik elromolhatnak.
A pliszé szúnyogháló bárhol megállítható, tehát épp hogy kilépünk a teraszunkra, már húzhatjuk is magunk után vissza, így zárva el a betolakodó rovarsereg útját.
A pliszé háló kezelése sokkal könnyebb, mint az oldalhúzós mobil szúnyoghálóké, mert nincs rugó, ami visszahúzza kezünkből az egész hálót!
Idősek és gyerekek is könnyen kezelik, ami fontos szempont a gyors elterjedésében.
Ami még a pliszé szúnyogháló mellett szól az, hogy a mostanában divatos nagy erkély és teraszajtókra, portálokra,egy darabból is felszerelhető.
A hagyományos mobil rovarhálók csak bizonyos nagyságig kivitelezhetőek.

Az általunk forgalmazott pliszé háló egy igen színvonalas termék, ahol a minőség, a praktikum és az esztétikum találkozik ügyfeleink elképzelésével.
A pliszé szúnyoghálóháló alumínium keretét többféle RAL. színben, illetve Renolit fóliás változatban is el tudjuk készíteni, így alkalmazkodhatunk az egyre inkább terjedő faazonos színű nyílászárókhoz is, tehát a háló kerete szinte beleolvad ablakainkba.

utolsó frissités: 2017. 10. 17.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz