Redőny - felső tokos - Székesfehérvár - MINŐSÉGIABLAK Székesfehérvár - redőny, árnyékolás, műanyag ajtó, műanyag ablak, nyílászáró

Felső tokos redőny - Minőségiablak

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Felső tokos redőny

TERMÉKEINK > Árnyékolástechnika
A régi faredőnyök - melyeknek hang- és hőszigetelő tulajdonságai elhanyagolhatóak - utódja a műanyag tokkal ellátott ún. felső tokos redőny lett, mely immáron ugyanolyan magas minőségű anyagokból készül mint külső tokos társa és ennek megfelelően szigetelő tulajdonságai is azonosak vele.
Az ilyen régi típusú faredőnnyel ellátott ablakok cseréje is problémamentesen zajlik, hiszen a régi fatok helyére gond nélkül beépíthető az új műanyagból készült modern tulajdonságú felsőtokos redőnyszerkezet. Az új nyílászáró anyaga nem befolyásolja a felsőtokos redőny szerelését, műanyag- fa- és alumínium ablakok fölé is biztonsággal beépíthető. Ugyanakkor a felső tokos redőny az újépítésű épületeknél is alternatíva lehet, ám fontos hogy már a tervezés fázisában gondoljunk a redőnytok nyílászáró feletti helyigényére. Ez a típusú redőny is gond nélkül szervizelhető, hisz a szerelőnyílás a lakáson belül az ablak/ajtó felett található.
A redőny hőszigetelt tokja és kefebetétes lefutólába is műanyagból készül.
A lamellák anyagát tekintve ennél a típusnál is létezik alumínium redőny és műanyag redőny.
A redőnyszerkezetek működtetése lehet mechanikus (kézi, gurtnis), illetve elektromos meghajtású motoros. 





utolsó frissités: 2017. 10. 17.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz